Scroll of gebruik de pijltoetsen om te navigeren

Maastunnel

Het was 2006, alweer 11 jaar geleden dat ik begon met fotograferen.
Met het geld dat ik verdiende tijdens de fotoshoots met
Erwin Olaf kocht ik mijn eerste camera. Een Panasonic FZ-7. Een superzoom die heel fijn was om te leren fotograferen en klein genoeg om mee te nemen op vakantie.
Al gauw liep ik tegen de beperkingen aan en ruilde ik mijn fijne Panasonicje in voor de Canon 400d die ik eerder mijn vader
John had aangeprezen 🙂
Ik was altijd op zoek naar onderwerpen om te fotograferen en zo kwam het dat mijn ouders mij in 2007 meenamen naar de Maastunnel. Ik was er nog nooit geweest, maar voor mijn ouders was deze tunnel zeer bekend. Ook zij trotseerden heel wat keren de steile roltrap met fiets en volgens mij ook zelfs met de brommer.

Toen ik daar binnen stapte kon ik mijn ogen niet geloven! Was dit echt? Bestond dit nog? Het leek meer op een set van een oude film. Wow, wat was ik onder de indruk. Ik schoot toen 1 van mijn eerste series.

En nu is er een tentoonstelling gemaakt over de Maastunnel in de Kunsthal. Inmiddels ben ik fotograaf bij het Stadsarchief en heb ik beelden uit de collectie aangeleverd voor de tentoonstelling. Daardoor kwam de herinnering aan mijn eerste kennismaking met de Maastunnel weer naar boven.
Nu nog eens tijd maken om naar deze tentoonstelling te gaan, dat mag ik niet missen volgens mij..
Hier vast een voorproefje van mijn eigen serie. Bekijk mijn portfolio voor de hele serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright irenehoekstra.nl

error: