Scroll of gebruik de pijltoetsen om te navigeren

Hennafeest

Buurvrouw kwam langs met de vraag of ik een Turks Hennafeest wilde filmen en fotograferen… Oei, dat heb ik nog nooit gedaan! Maar zoals Pippi Langkous al zei: ‘Dat heb ik nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Dat de buurvrouw geen genoegen nam met een eventuele ‘nee’ hielp natuurlijk ook wel.

Zo kwam het dat ik op een mooie septemberdag op stap ging met Selim en Tuba. Eerst om foto’s van hen samen te maken in het park en daarna bij een prachtige feestlocatie. Tuba leek wel een sprookjesprinses! Iedereen die we in het park tegenkwamen gaf wel een compliment over haar prachtige verschijning. Selim zag er trouwens ook uit geweldig uit.
In het park werden we verrast met een prachtig najaarszonnetje.

 

Na de fotoshoot ging het feest beginnen! Mooie zaal, heerlijk eten en veel, heel veel vrouwen. Een Hennafeest is een feest speciaal voor vrouwen voorafgaand aan de bruiloft. Alleen Selim mocht naar binnen om Tuba te brengen en voor het Hennaritueel.

Als een one-man-band fotografeerde en filmde ik alles. Fotograferen en filmen tegelijk leek een onmogelijke opgave. Ik denk niet dat ik dat vaker ga doen, maar uiteindelijk heb ik wel een mooi resultaat kunnen opleveren.

Bijzonder dat ik bij dit feest mocht zijn, extra bijzonder dat ik het ook nog heb mogen vastleggen!

Een kleine selectie van de foto’s kan je bekijken in mijn portfolio.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright irenehoekstra.nl

error: