Scroll of gebruik de pijltoetsen om te navigeren

Canada 2018 – Dag 12: Tussen de wintersporters

Vandaag geen reisdag maar blijven we in Whistler, dus doen we lekker rustig aan. We slapen uit en gaan dan op weg naar het stadje. In 2010 was Whistler het decor van de Olympische Winterspelen en dat was goed te merken: er is een Medal Plaza en een leuke fotoplek met de olympische ringen. Er is een gezellige straat, vol met restaurants en winkels.

Het is heerlijk warm weer, ik denk een graad of 25 en er hangt een gemoedelijk sfeertje. De skiërs en snowboarders in dikke winterkleding lopen net als de mensen in zomerse outfit door de hoofdstraat. Best een maf gezicht.

Er is nog een skilift actief, maar helaas is de peak2peak Gondola, die we op het oog hadden gesloten voor onderhoud. We eten een heerlijk ijsje bij Cow’s en gaan wat winkeltjes in, we drinken iets op en terrasje en besluiten te gaan eten bij de Old Spaghetti Factory. Erg lekker!

 

We vragen een toevallige voorbijganger de verplichte foto te maken 🙂

Het schemert al een beetje als we weer op de campground aan komen. Helaas zijn de mooie Steller gaaien al naar bed. ‘s Nachts als we even wakker worden zien we de enorme hoeveelheid sterren. Geweldig!

Het weer
Het weer

Copyright irenehoekstra.nl

error: