Scroll of gebruik de pijltoetsen om te navigeren

Canada 2018 – Dag 7: Een Uurtje Langer

Helaas alweer de laatste nacht op deze prachtige campground achter de rug. We hebben weer heerlijk geslapen. De koelkast raakt wat leeg en ook kunnen we beter even tanken voor we weer op pad gaan, dus op naar Jasper! We slaan een paar diepvriesmaaltijden in, want ja, we hebben een diepvries en een magnetron in de RV :), we zorgen voor een flinke voorraad water en gelukkig hebben ze ook hier weer lekker vers brood. Bij het tankstation kunnen we ook onze propaantank vullen, die gebruiken we voor het gasfornuis, de verwarming en de koelkast. De propaantankinstallatie was nieuw bij dit tankstation, de dame die er mee aan de slag moest wist ook niet helemaal hoe het werkte. De tank zou nl. al heel snel vol zijn. Het kostte 5 dollar, maar later zagen we dat de meter in de RV aangaf dat er niet echt iets was bijgevuld. Nou ja, we komen voorlopig nog niet te kort.

We springen de RV in en we maken ons op voor een reisdag. De allermooiste route van deze vakantie hebben we achtergelaten, maar deze weg naar Blue River is ook niet slecht. We passeren de grens van Alberta en British Columbia (BC). Hier gaat ook de klok een uur terug, dus krijgen we vandaag ineens een uurtje cadeau. We stoppen nog even bij het uitkijkpunt op Mount Robson.

Verder zijn er langs deze weg geen spectaculaire uitkijkpunten dus rijden we door naar de campground.
Het staat al 100 km van te voren aangegeven, grappig om te zien. Ook veelvuldig reclame voor de River Safari. Een manier om beren te gaan zien vanaf een bootje. Iets wat we stiekem al een beetje bedacht hadden voor we weggingen.

 

Als we aankomen op de campground is er van het gezellige zonnetje (25 graden) van vanochtend in Jasper niet veel meer over en begint het te regenen. Het lijkt zelfs een beetje te onweren. Niet echt lekker weer voor een boottochtje… Misschien morgen dan.

Op deze campground hebben we WI-FI, dus kunnen we het thuisfront nog voorzien van nieuwe foto’s, helaas slaapt iedereen al, maar ach, dan hebben ze morgenochtend weer wat te bekijken.

 

 

Het weer
Het weer

Copyright irenehoekstra.nl

error: