Scroll of gebruik de pijltoetsen om te navigeren

Canada 2018 – Dag 4: Frozen

Het was koud vannacht. Gelukkig waren er de extra dekens en sloeg af en toe de verwarming aan. Nu we de geluidjes kennen, worden we er niet elke keer meer van wakker. Zelfs de trein die regelmatig luid toeterend langs rijd, houdt ons niet uit de slaap.
Toch wel apart als je dan uit de RV stapt, de hele omgeving vol ligt met sneeuw. Dat was toch niet iets dat we voorzien hadden voor we op reis gingen.

Vandaag blijven we in Lake Louise, we beginnen met het halen van een vers brood bij de bakker. Op het zakje staat dat het uit de hoogste bakkerij komt van Canada. 🙂

We bezoeken nog een keer het Lake Louise Visitors Centre om via Wi-Fi nog even het thuisfront nog even wat foto’s te sturen en om te kijken of er al campgrounds ge-emaild hebben. Daarna rijden we naar de naamgever van het dorp: Lake Louise. Het meer. Het meer is nog volledig bevroren en ook hier staan we in een winterwonderland. Een klein plekje in het meer is al ontdooid, hier is al een beetje te zien hoe mooi dit meer van kleur is als het helemaal ontdooid is. Maar voorlopig staan zelfs de bankjes nog tot de zitting in de sneeuw.

 

We rijden weer terug naar de Campground. Om 20.00 uur canadese tijd staan we stil bij Dodenherdenking. Het is wel vreemd zo tijdens de vakantie. Maar aan de andere kant, we mogen rondrijden in het land van onze bevrijders.

Copyright irenehoekstra.nl

error: